Træningsplan til sommerferien 2018

Ny træningsplan

I forbindelse med vores nye Træningsplan til og med uge 26 2018, er der nogle bemærkninger:

Trænere

Thim har efter mange års virke i OAM, ønsket at holde en pause som træner. Tak for indsatsen gennem alle årene Thim. I den forbindelse har jeg sagt ja til at overtage posten som ”chef” træner. Har I input, gode forslag, ris og ros omkring vores fælles træning, er I meget velkommen til at kontakte mig. Mobil 2211 8761 eller mail kdc@dlg.dk.

Vi er ikke så mange der er aktive trænere, så vi prøver i kommende periode med et nyt begreb: ”Gæstetrænere”. Vi invitere et af klubbens medlemmer til at tage træningen i en uge. Og vedkommende styrer træningen, med hjælp fra træner 2 og de øvrige trænere der deltager. Jeg har allerede fået flere positive tilbagemeldinger, så jeg har gæstetrænere til den aktuelle plan klar.

Er der nogle af jer der gerne vil prøve kræfter med trænergerningen, er i meget velkommen til at kontakte mig eller formanden. Klubben betaler for træneruddannelsen. Lis Dalsgaard har meldt sig som ny træner. Tak for det, Lis.

Tema

Forårets tema er, løb en halvmarathon i din bedste tid. Enten til vores eget Odder halvmarathon den 5. maj eller til Bestseller Aarhus City halvmarathon 2018, den 24. juni.

Vi kører med vores faste system, fartleg om mandagen, en tempotur om onsdagen og en lang tur om lørdagen. Vi har valgt ikke at skrive den enkelte træning ind, da vi fra erfaring ved, at der skal laves tilpasninger efter vind og vejr, eller andre trends. Følger du vores program vil du kunne gennemfører et halvmarathon i en supergod tid.

Efter vores susses med trailløb i efteråret, har vi aftalt et par turer til Himmelbjerget sammen med ”trailbanden”.

Det skal forventes, at der kan og vil komme ændringer til planen, følg med på Facebook.

Lørdags turer

Vi start turen fra svømmehallen, fra 1. januar 2018. (og det er kun om lørdagen. Mandag og onsdag er fortsat fra Spektrum eller skoven) Der er mulighed for at få kaffe efter turen, hvis det aftales før turen, med personalet i svømmehallen. Klubben betaler for kaffen, brød skal selv anskaffes.

Vi har flere gange set, at lørdagsturen ender med at vi løber en og en, jeg vil gerne at vi i det mindste forsøger at løbe mindst to og to. Det ændre intet i det fysiske udbytte af turen, men giver det mentale fællesskab et mega boost.

Der er lavet foreløbigt 3 nye ruter, nr. 4 bliver klar om lidt. De hedder Odder-Nord, -Syd, -Øst og -Vest. Og løbes de lørdage hvor der ikke er andre arrangementer, efter systemet Nord – Syd – Øst og Vest. Fælles for alle ruter er ca. 18-22 km, med flere muligheder for at korte af, hvis det er dit ønske. Og alle ruter er lavet så vi kommer forbi mindst en kirke, hvor vi kan få vand.

Godt nytår og vel mødt til Odder Atletik og Motions fælles træninger i 2018.
Keld Caspersen
Cheftræner, Odder Atletik og Motion, tlf. 2211 8761, mail kdc@dlg.dk