Velkommen til Odder Atletik & Motion

Odder Atletik & Motion er en løbeklub for motionister, som kan lide at løbe sammen med andre. Der er løbere på forskellige niveauer, så vi hjælper alle hinanden på vej.

Generelt om træning er der nogle regler, såsom, at der ikke lades nogen i stikken, at der altid skal samles op, så det sikres alle er med. Færdselsloven følges selvfølgelig også af Odder Atletik & Motion, ligesom det er vigtigt at have reflekser og lys på når det er mørkt, så du også kan ses af trafikanterne når vi løber rundt på vejene mv.

Vi tilbyder træning i tre niveauer til begyndere, let øvede og øvede. Se mere her for mere information

I vores facebookgruppe ’Odder Atletik og Motion’, beskriver ugens trænere hvad ugens træning består af, herunder distance, forløb osv.

Træningen kan være anderledes i skolernes ferier og i forbindelse med jul/nytår

Vi deltager i udvalgte klubbetalte løb (kan skifte fra år til år) og arrangerer lukkede arrangementer som klubfester, og klubaftener hvor der holdes foredrag eller vises film. Det hele handler som regel om løb og er oftest gratis for medlemmer.

Som medlem af Odder Atletik & Motion får du 20% rabat på normalpriserne hos Intersport i Odder. Du skal blot fortælle i butikken, at du er medlem af Odder Atletik og Motion.

Odder Atletik & Motion har i flere år arrangeret blandet andet X-Mas løb, hvor løbere fra omkring liggende klubber også deltager.

Odder Atletik & Motion råder over fire svømmebaner i svømmehallen 3 gange ugentligt. Der er en svømmetræner, der vil være på bassinkanten hver tirsdag fra kl. 20 – 21. Træneren udarbejder et program, der kan svømmes efter. 

Øvrige løbeklubber omkring Odder afholder ligeledes løb, hvor vi også bliver tilbudt at deltage og derfor er der altid løbere fra Odder Atletik & Motion med til disse løb.

Hvis du har lyst til at blive en del af trænertruppen, betaler klubben et uddannelsesforløb til dig.

Træningsplan og meget mere kan altid findes på vores hjemmeside https://www.odderatletik.dk/

Man kan melde sig ind som enkelt individ eller et tegne et samlet medlemskab for hele husstanden.

Du melder dig ind via hjemmesiden under ’medlemskab’:

Vejledning kan fremsendes på mail, hvis der er problemer med betaling / tilmelding