Sidste træning med Steen

En æra er slut i Odder Atletik & Motion. For ungdomstræner Steen Petersen er stoppet som ungdomstræner i klubben efter hele 22 år.

Rigtig mange børn og unge har i de år haft glæde af Steen som træner. Steen har altid sat en ære i at de unge skulle lære alle atletikkens discpliner – ikke bare løb. Det har bla. gjort, at klubben har fostret flere gode mangekæmpere.

Steen har i en tid ladet op til sin afgang ved ikke at tage de yngste børn ind på holdet – men i stedet ladet det nuværende hold ”vokse op”. Efter sommerferien skal flere af de unge på holdet på henholdsvis efterskole og til USA. Så nu mente Steen, at tiden var inde til at sige helt stop.

Ungdomsatletik stopper
Med ham stopper også tilbuddet om ungdomsatletik, da der desværre ikke pt. er trænere til at tage over. Hjælpetrænerne Agnes og Marie har også valgt at stoppe samtidig med Steen for at passe deres studier.

Formand for Odder Atletik & Motion, Peter Holbech Andersen, roser Steen for sit kæmpe arbejde i klubben gennem alle årene. Han håber dog, at ungdomsatletikken vil genopstå ved en senere lejlighed og måske i en anden form.

Steen Petersen stopper dog ikke helt i klubben, da han en tid fortsat vil være medlem af bestyrelsen.